onsdag 12. februar 2014

Kyllingwok - lavkarbo ♥

Wok er enkelt og knallgodt. En grei måte å få


Oppskrift på 3-4 porsjoner:















3 kyllingfileter.
Kyllingfiletane skar eg opp i terningar og marinerte i
rapsolje men karri, i ca 2-3 timar.

1 blomkål
1 brokoli

1 stor raud paprika - kutt i litt store bitar
1 stor gul paprika - kutt i litt store bitar
1 stor løk - kutt i litt store bitar.
1 boks babymais

Du kan selvfølgelig også putte oppi:
sukkererter og reddik, som du deler etter ønske.

Kyllingen forstekte eg på steikepanne
Steik det gjerne i oljen du marinerte kyllingen i. 
Blomkål og brokkoli får seg ett kjapt oppkok i lettsalta vatn først.
Skyll av kokevatnet og tapp kaldt vatn over.

Ha oljen i woken, og la den bli varm før du har grønsakene oppi.
Krydre med karri, pepper og salt.

Hiv grønsakene oppi og wok dei 2-3 minutt.
Ha oppi kyllingen rett før ferdig servering.

Ønsker du litt 'saus', ta på litt rømme eller creme fraiche.

Nytes :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar