Kyllingwok - lavkarbo ♥
Wok er enkelt og knallgodt. En grei måte å få
Oppskrift på 3-4 porsjoner:
3 kyllingfileter.
Kyllingfiletane skar eg opp i terningar og marinerte i
rapsolje men karri, i ca 2-3 timar.
1 blomkål
1 brokoli
1 stor raud paprika - kutt i litt store bitar
1 stor gul paprika - kutt i litt store bitar
1 stor løk - kutt i litt store bitar.
1 boks babymais
Du kan selvfølgelig også putte oppi:
sukkererter og reddik, som du deler etter ønske.
Kyllingen forstekte eg på steikepanne
Steik det gjerne i oljen du marinerte kyllingen i.
Blomkål og brokkoli får seg ett kjapt oppkok i lettsalta vatn først.
Skyll av kokevatnet og tapp kaldt vatn over.
Ha oljen i woken, og la den bli varm før du har grønsakene oppi.
Krydre med karri, pepper og salt.
Hiv grønsakene oppi og wok dei 2-3 minutt.
Ha oppi kyllingen rett før ferdig servering.
Ønsker du litt 'saus', ta på litt rømme eller creme fraiche.
Nytes :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar