lørdag 18. februar 2012

Sjokoladepålegg - lavkarbo ♥

Jepp, då har eg prøvd det også ;) Ikkje at eg er so 
veldig glad i å ha det på skivene, men kjekt å prøve :)
Kan brukes til anna enn pålegg også.


75 g hasselnøtter, kjør fint i blender.
50 g usalta smør - smelte
1 dl fløte
20 g kakao
ca 45 g tagatesse
1/2 ts bourbon vanilje

Etter at hasselnøttene er kjørt fine i blender, har
du alt det andre oppi og 'køyrer' blenderen til
det blir ei glatt og fin masse. Ferdig :)

Pålegget innholder 4,45 g karber pr 100 gram.
Denne porsjonen veger totalt 220 g, 9,8 g karber.

Hadde ei prøveskive med sjokoladepålegg :)


Det var godt, en heilt annen oplevelse enn nugatti.


Kan nok brukes som fyll på kakebotn også :)

Ei lita opplysning her kl 22.40, 18. febr.

Sjokoladepålegget er smørbart også etter fleire
timar i kjøleskapet. Og smaken er også endå bedre,
har 'satt' seg litt :) Måtte berre smake litt til c",)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar