lørdag 18. februar 2012

Hamburgerbrød og dressing - lavkarbo ♥

Hamburger til kvelds i dag, nam nam.
Burgerern er viktig, og tilbehøret også :) Men
like viktig er ett godt brød og en god dressing :)

Originalopskrifta er LenaBeatrice sitt 

4 eggekviter
25 g malte mandler
25 g malte solsikkekjerner
25 g linfrø
25 g sesamfrø
15 g bakepulver
litt salt

Pisk eggekviten heilt stive.
Eg er veldig glad for min TupperWare piskedings,
å piske eggekviter med den, er veeeldig for gjort :)

Vend forsiktig inn alt det tørre.

Ferdig deig/røre.
















Legg røra på ei bakepapirkledd plate.
Her kan du lage både rundstykker og
hamburgerbrød. 20 minutt på 175 grader.


















Rundstyket delt...














Hamburgerbrød, litt tynt men gikk fint å dele.
Og det gikk ikkje i stykker når eg spiste :)

Også morgendagens frokostrundstykker er klar :)

En god dressing må også til på en hamburger:

3 ss seterrømme
2 ss majone1 ss sukkerfri ketchup
litt sitronsaft
litt tagatesse, eller anna søting
litt salt
oregano, basilikum og dill

Lag ei lita stund før servering,
sånn at smaken får 'sette' seg.
Kan oppbevarast ei stund i tett boks i kjøleskap.

Først brød, so grønt.....


...... so dressing......

Til slutt burger og brød igjen.....
Velbekomme og nyt ♥

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar