lørdag 24. september 2011

Hamburger i lavkarbobrød ♥

Ett godt hamburgerbrød, endelig :)

Eg har laga dette hamburgerbrødet en gong før,
men var ikkje heilt fornøgde. Når en brukar for 
mykje sesamfrø får brød en bismak syns eg. No tok 
eg halvt om halvt med sesamfrø og solsikkekjerner.
Og då vart det kjempegodt. Litt mørkare i farge,
men kva gjere vel det :)

Originalen finnes på LCHF-bloggen.

Oppskrift til to hamburgerbrød.

0,5 dl sesamfrø - males med stavmikser
0,5 dl solsikkekjerner - males md stavmikser.
1 dl revet ost
2 egg
1 ts bakepulver
1 ss fiberhusk
1/2 ts salt

Bland alt sammen godt sammen, og lat det svelle litt.
Legges på ei bakepapirkledd steikeplate, i 
hamburgerstørrelse. Dei vil 'gå' litt utover.

Steik på 175 grader ca 20 minutt, avkjøl på rist.

Kan fint deles i to, og faller ikkje fra kvarandre.

Hamburgeren er lett å holde på skikkelig vis :)
Velbekomme, nyyyyt :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar